Studen tilværelsen

Hei dere!

I dag våknet jeg opp til nok en dag med overskyet vær og regnbyger. Jeg hadde en del pensum på agendaen, men før den tid ble det noen timer med morgenkåpen, tøfler & en god frokost sammen med familien. Å starte dagen med frokost er noe jeg har blitt helt avhengig av. Det får meg virkelig opp om morgningen. I tillegg synes jeg generelt at frokost er det beste måltidet.

Nå har jeg altså blitt student igjen. Å være student er noe helt annet enn hva jeg hadde forestilt meg. I skrivende øyeblikk sitter jeg i stua alene og hører på musikk. Jeg har studert i flere timer i dag, og nå tar jeg meg en pause.  Å studere er utrolig gøy, spennende, lærerikt og ikke minst sosialt. Jeg går i en fantastisk klasse, og vi har flinke lærere. Campus er fint, flott, fantastisk og relativt stort.

Det er ikke til å legge skjul på at det er mye pensum å lese, og noen ganger føler jeg at det kan være for mye, men det er en del av det å være student. Som en kompis av meg sa til meg i går " Studere er jo nesten som å jobbe, du jobber med å lære". Jeg må si meg enig i det han sa, og jeg er glad for at jeg har mine venner/venninner, forloveden og familien min som støtter meg i det jeg gjør. Jeg har lenge hvert i tvil på hva jeg vil studere, men jeg har funnet drømme studiet. Det er tøft, men det er i motbakker det går oppover. :)

Bilde: Privat

 

Studentlivet er ikke bare fryd og gammen, det er en periode du går fra å være en ungdom, til å bli voksen og selvstendig, og klar til å stå på egne ben. Det hele er en evig kamp på veien til å finne seg selv. Jeg trives som student, og jeg har ikke trivdes som student like mye som jeg gjør no. Jeg har fått nye venner for livet, truffet nye folk og skapt fantastiske minner.

#Student #Skole #venner #lesning #Pensum #campus #Drammen

Studerer du og evt hva studerer du?

-Laura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Marie

10.09.2017 kl.18:44

Jeg har også blitt avhenging av frokost. ^^

Kunne du kommet med studie tips om hvordan du liksom pugger deg frem til en eksamen? :)

Laura

19.09.2017 kl.12:51

Marie: Tusen takk for kommentaren. Det skal jeg selvfølgelig prøve på å få lagt ut :)

Skriv en ny kommentar

Laura

Laura

22, Skedsmo

Hei! Eierne av denne bloggen er Barbara (49) og Laura ( 22). Våre hovedtemaer som blir skrevet på denne bloggen er samfunnet, helse og politikk. Det vil bli skrevet innlegg både på norsk og fransk. Du er mer enn velkommen til å følge oss, og dersom du lurer på noe- ikke nøl med å spørre. Bonjour! Dans notre blogg, nous allons ércrire des textes en francais et en norvègien sur les thèmes suivants: santé, société et politique. Vous êtes les bienvenue à nous suivre sur notre blogg et n'hésitez pas à nous contacter si vous vous posez des questions.

Kategorier

Arkiv

hits