Stolt av å være AUFER

Kjære AUF i Akershus. 💕

Jeg savner dere så utrolig mye. Dere har alltid vært der for meg, og nå for jeg ikke feiret denne dagen sammen med verdens beste gjeng. Det er litt ensomt her i Bodø uten dere, men jeg veit at jeg snart kan få vært med dere.

Jeg er kjempe stolt å være en del av en så flott gjeng. Jeg er så stolt over å være engasjert sammen med så utrolige dyktige mennesker! Jeg har blitt utrolig glad i dere, og gleder meg til å reise på sommerleir sammen med dere i august, men før det skal jeg prøve å få vært med på noen skolebeøsk, og noen andre arrengementer sammen med dere. Masse lykke til i dag til dere alle som skal holde taler og appeler, og med å gå i tog. Neste år håper jeg at jeg får vært med dere!

Foto: AUF i Akershus

 

Dere har vært super flinke med å verve nye medlemmer på skolebesøkene, og jeg er utrolig stolt av dere. Godt jobba. Jeg følger med hva som skjer i Akershus på sosiale medier. Da er ikke savnet så utrolig stort, og nå gleder jeg meg til å kunne være en del av det selv.

Da jeg først melde meg inn i AUF i 2012 var det Akershus som jeg melde meg inn. Jeg har som sagt vært heldig å få vært med på flere arrengementer  arrengert av dere. Jeg er så utrolig takknemelig for alt det dere har gjort og fortsatt gjør for meg. Jeg er utrolig stolt av dere, og jeg gleder meg til å drive valgkamp sammen med dere. Dere har et utrolig stort plass i hjertet mitt.

Forstsett med det gode arbeidet og innsatsen dere legger for å skape et godt fellesskap og politikk. Gleder meg til å få se dere igjen. 💓

- Laura

#AUF #Politikk #valg #vennskap #minner #Arbeiderpartiet #Samfunn #Felleskap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Hoda

02.05.2017 kl.07:48

❤️❤️❤️

Laura

02.05.2017 kl.07:59

Hoda: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Laura

Laura

22, Skedsmo

Hei! Eierne av denne bloggen er Barbara (49) og Laura ( 22). Våre hovedtemaer som blir skrevet på denne bloggen er samfunnet, helse og politikk. Det vil bli skrevet innlegg både på norsk og fransk. Du er mer enn velkommen til å følge oss, og dersom du lurer på noe- ikke nøl med å spørre. Bonjour! Dans notre blogg, nous allons ércrire des textes en francais et en norvègien sur les thèmes suivants: santé, société et politique. Vous êtes les bienvenue à nous suivre sur notre blogg et n'hésitez pas à nous contacter si vous vous posez des questions.

Kategorier

Arkiv

hits